Team

General manager

Bijna 2 decennia ervaring in mobiliteitsadvies. Blij een fantastisch team te mogen coachen. Passie voor alles wat met fiets en fietsbeleid te maken heeft

Vincent Meerschaert

Business manager

Pragmatisch verkeerskundige, ruimtelijk planner en mer-deskundige. Gespecialiseerd in effectstudies, mobiliteits- plannen in de brede zin en strategische studies

Kristof Devriendt

Project manager

Globetrotter en stadsmens. Mijn passies zijn stedelijke mobiliteit, ruimtelijke ordening en bedrijfsmobiliteit.

Emmanuelle Brunetti

Project manager

Afgestudeerd als een van de eerste verkeersdeskundigen aan de UHasselt (2009), jonge mama, gedreven, efficiënt, & perfectionistisch

Delphine Eeckhout

Projectmedewerker

Goedlachse en gedreven sporter met een passie voor gezondheid en actief transport. In de vrije tijd te vinden in de bergen of met loopschoenen aan.

Arne Deschepper

Projectmedewerker

Gevoelig voor de milieuproblematiek, help ik bedrijven na te denken over aangepaste, vernieuwende en haalbare oplossingen om duurzame alternatieven op het gebied van mobiliteit aan te moedigen. 

Maëlle Marchand

Office manager

Mijn voldoening haal ik uit het motiveren, informeren en ondersteunen van mijn collega’s in hun pad naar duurzame mobiliteit. Een enthousiaste, gemotiveerde en behulpzame dame die zich graag in de wereld van administratie verdiept en graag de puntjes op de ‘’i’’ zet.

Projectmedewerker

Inspirerende motivator die op een optimistische, vooruitziende en vindingrijke manier je mobiliteitsvraagstuk aanpakt. Weet van aanpakken en trekt er graag op uit met de plooifiets.

Chiara Lorré

Project manager

Alle richtingen zijn goed, maar sommige zijn beter. Fervente klimmer met een hart voor duurzame verandering en de bruisende stad.

Emilie Sion

Projectmedewerker

Een gedreven en gemotiveerde gangmaker die graag een versnelling hoger schakelt in het realiseren van uw mobiliteitsdoelstellingen. Gepassioneerd door de (koers)fiets.

Maxime Vanparys

Projectmedewerker

Als afgestudeerde geograaf kijk ik met een holistische blik naar uw mobiliteitsprobleem. Ik hou van een (stevige) fietstocht als ontspanning.

Maurits Vandorpe

Project manager

Stedenbouwkundige en politicoloog met meer dan 10 jaar ervaring in planningsstudies. Begeleidt u met nauwgezetheid en enthousiasme bij de ontwikkeling van uw mobiliteitsstrategie! 

Marie Hain

Projectmedewerker

Enthousiast om met nauwkeurige blik en vernieuwende ideeën te kunnen meewerken aan een efficiënte en duurzame mobiliteit. Houdt de geest graag gezond door te gaan sporten op tijd en stond. 

Siebe Duthoit

Project manager

Enthousiaste en goedlachse stadsmus met een passie voor een duurzaam leven.

Eveline Reusens

Projectmedewerker

Jonge, gedreven Gentse sporter die duurzaamheid centraal stelt in zijn leven. Hij helpt je graag verder met al jouw vragen rond mobiliteit. 

Laurent Delbeke

Projectmedewerker

Toegewijd en leergierig planner met een passie voor de (koers)fiets. Gaat steeds op zoek naar alternatieve en innovatieve mobiliteitsoplossingen. 

Pieter Bulcke

Project manager

Jarenlange ervaring in mobiliteitsbeleid met een bijzondere passie voor fietsbeleid.

Patrick D'haese

Project manager

Sinds 10 jaar actief op het gebied van mobiliteit en milieu. Gespecialiseerd in MER en planning.

Jonathan Haynes

Project manager

Een jong, leergierig en gedreven stadsmens die elke dag met een frisse blik probeert oplossingen te vinden voor uw mobiliteitsvraagstukken.

Freya Vandaele

Project manager

Benadert uw mobiliteitsproject met een frisse en creatieve inslag. Laat in de vrije tijd graag de pedalen spreken.

Bram Bruggeman

Project manager

Natuur- en fietsliefhebber, begeleidt uw bedrijf naar een duurzamer mobiliteitsbeleid en car policy.

Helena De Bruycker

Project manager

Jonge, betrouwbare mobiliteitsexpert die met veel enthousiasme en nauwkeurigheid uw mobiliteitsproblemen aanpakt.

Sander Vonck

Project manager

Dol op plannen maken, altijd in beweging (GR-fan) en vlot onderweg.  Ze helpt uw bedrijf op ’t juiste spoor, zodat alles op wieltjes loopt.

Trees Vandenbulcke

Projectmedewerker

Bezige bij die nauwkeurige en betrouwbare ondersteuning biedt voor al uw mobiliteitsvraagstukken.

Mieke Burrick

Projectmedewerker

Planmatige en gedreven mobiliteitsdeskundige die uw mobiliteitsuitdaging aanpakt. Geniet van elke wandeling en is sportief in de benen

Tim Sabbe

Projectmedewerker

Als afgestudeerde urbaniste wil ik graag mijn competenties benutten voor projecten die er toe doen en onze mobiliteit van morgen verbeteren!

Eva Ramires

Projectmedewerker

Duurzaamheid staat voor Sarah centraal in het leven. Ze is dan ook ongelofelijk enthousiast om bedrijven te kunnen bijstaan in de duurzame transitie die zij willen maken binnen hun mobiliteitsverhaal.

Sarah Van Acker

Projectmedewerker

Jonge gemotiveerde dame met interesse in milieu en mobiliteit. Helpt graag uw bedrijf op weg naar een duurzaam mobiliteitsbeleid.

Alicia Kellens

Projectmedewerker

Enthousiaste teamspeler die zich graag inzet voor een duurzame en toekomstbestendige samenleving. Benadert uw mobiliteitsproblemen integraal en gaat resultaatgericht te werk.

Lisa Mabilde

Projectmedewerker

Gedreven en enthousiast persoon die graag onderweg is met zijn (plooi)fiets. Zoekt in uw mobiliteitsproject naar een evenwicht tussen mobiliteit en ruimte.

Lars Acke

Projectmedewerker

Jonge Brusselse fietser, ik begeleid jouw bedrijf naar duurzame mobiliteitsoplossingen op maat

Pierre Bertin

Projectmedewerker

Jonge stedelinge met een grote teamspirit en interesse in milieu. Helpt graag met de mobiliteitsuitdagingen van uw bedrijf op een duurzamere manier aan te gaan.

Stéphanie Legrand

Management support

Ondersteunt Traject proactief op operationeel en strategisch vlak. Helpt graag anderen, leergierig en steeds paraat voor een stevige hike (in de bergen).

Astrid Debakker

Office manager

Jonge, enthousiaste dame met oog voor detail die met plezier steun biedt aan alle collega’s.

Louise Martens

Projectmedewerker

Gentse fietser met een liefde voor taal en mensen. Bekijkt een project graag vanuit een andere invalshoek.

Idelien Van Laer

Projectmedewerker

Jong afgestudeerde in stadsplanning en avonturier in hart en nieren. Overtuigd dat duurzame verplaatsingen verzekerd kunnen worden door een constante zoektocht naar innovatieve mobiliteitsstrategieën

Gaëlle Duffieux

Projectmedewerker

Enthousiast persoon die elke dag geniet van haar fietstocht naar het werk. Helpt uw bedrijf naar een duurzaam mobiliteitsbeleid zodat ook uw werknemers van hun pendelmoment kunnen genieten.

Jorine Callebert

Projectmedewerker

Gedreven spring in ’t veld die steevast voor een duurzame en geïntegreerde mobiliteitsoplossing kiest. Voor haar moet het vooruit gaan, in het leven en op de weg!

Celine De Bock