Begeleiding bij verhuis Danone

De groep Danone heeft momenteel twee sites in België. De eerste vestiging is gelegen in de hoofdstad vlakbij metrohalte Delta. Deze site wordt betrokken door werknemers van Danone. De tweede site ligt in Strombeek-Bever en herbergt werknemers van Nutricia. Tegen het einde van het jaar worden de twee vestigingen samengevoegd op één locatie, namelijk in de nieuwe gebouwen van Danone Docks. In het kader van deze verhuis doet Danone beroep op onze expertise om hen te begeleiden bij de mobiliteitsaspecten die gepaard gaan met de verhuis. Daarbij garanderen wij een persoonlijke opvolging van de mobiliteit van elke werknemer.

Tijdens twee ochtenden trok Traject een informatiestand op op beide sites. Werknemers konden er vragen naar advies in verband met hun nieuwe route en de voor hen best mogelijke opties. Met behulp van zowel kaartjes, plannen als brochures werd concrete informatie aan de werknemers verstrekt.

Alle werknemers kregen de kans om een geschreven en gepersonaliseerd reisadvies te vragen. Het resultaat was een gedetailleerde beschrijving van best mogelijke route, aangepast aan de beperkingen en wensen van de werknemer.

Aanvullend worden er bereikbaarheidsfiches opgemaakt voor de site. Dit is een efficiënt communicatiemiddel waarmee ook kan worden gefocust op de multimodale mogelijkheden van de nieuwe site Danone Docks.