Locatiekeuze en verhuisbegeleiding

De verhuis van een onderneming of organisatie heeft een belangrijke impact, ook op het vlak van mobiliteit. Indien u verhuisplannen heeft of een andere locatie overweegt, kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste locatiekeuze en de inschatting van de verwachte mobiliteitsimpact voor uw medewerkers.

Locatiekeuze

De juiste locatie kiezen voor uw bedrijf hangt af van veel factoren. Traject heeft de expertise in huis om voor u de mobiliteitsimpact te bepalen voor elke potentiële locatie.

Op basis van een analyse, waarbij we rekening houden met het profiel van uw bedrijf, de medewerkers en de bereikbaarheid van de locatie, kennen we elke mogelijke optie een mobiliteitsscore toe. We onderzoeken ook in welke mate satellietkantoren voor u een duurzame en efficiënte oplossing kunnen betekenen.

Verhuisbegeleiding

Verhuist u binnenkort of overweegt u een nieuwe vestiging, dan kunnen wij de volledige mobiliteitsbegeleiding voor u verzorgen.

Wij hebben diverse tools ontwikkeld om uw medewerkers te informeren over de bereikbaarheid van de nieuwe site. Aan de hand van een reistijdanalyse maken we voor hen een inschatting van de te verwachten reistijd en eventueel alternatieve vervoerswijzen.